Featured Video Play Icon

Calificarea și adaptarea pregătirii profesionale a tinerilor la cerințele și noile tendințe ale pieței forței de muncă este un element esențial pentru atragerea de investitori. Întâmpinarea nevoilor agenților economici locali, precum și a potențialilor investitori, cu o ofertă de personal instruit și deschis tendințelor tehnologice și profesionale actuale se poate realiza doar în baza unui efort comun depus de unitățile de învățământ, municipalitate și instituțiile publice locale. Municipiul Deva, prin factorii implicați, face toate demersurile necesare pentru a avea disponibilă această forță de muncă variată și calificată.

Instruirea forței de muncă din Deva se axează pe o calificare variată, în următoarele domenii: economic; mecanic; electric; energetic; tehnologic; transporturi; construcții, instalații și lucrări publice; industrie textilă; telecomunicaţii; electronică şi automatizări; informatică şi mecatronică; producție media; turism; administrație; comerț; alimentație; estetică ș.a.

În continuare, puteți consulta oferta educațională locală, prima GARANȚIE pe care o oferim privind calificarea forței de muncă existentă în municipiu:

Liceul Tehnologic „Transilvania” Deva

Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva

Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva

Liceul Teoretic ,,Téglás Gábor” Deva