Featured Video Play Icon

Doriți să porniți o afacere nouă în Deva sau să o extindeți pe cea existentă?

Locația unui business este un detaliu esențial. Dacă sunteți în căutarea unui spațiu sau teren pentru investiții, aici veți găsi oferta de facilități privată și publică a municipiului Deva.

Oferte de teren, hale industriale
și alte facilități pentru amplasarea unui business vă stau la dispoziție!

De asemenea, prin intermediul acestei platforme, orice persoană fizică sau juridică ce deține spații de birouri, spații comerciale, spații/hale de productie sau terenuri pentru investiții/agricultură pe raza Municipiul Deva sau a localităților aparținătoare și dorește să le promoveze, aici poate să facă acest lucru.

Întreg serviciul este oferit GRATUIT, on-line, de către Primăria Municipiului Deva, în scopul promovării potențialului economic și investițional, privat și public, al municipiului, precum și acela de a sprijini mediului de afaceri local în vederea stabilirii de noi contacte pentru business.

Update 2021: Pe tot parcursul lunii septembrie 2021, Primăria Municipiului Deva derulează o amplă campanie de actualizare a Bazei de Date pentru Investitori a municipiului Deva. Dacă dețineți facilități (ex.: terenuri pentru investiții, hale industriale, clădiri de birouri etc.) destinate potențialilor investitori care doresc să dezvolte proiecte pe raza municipiului Deva și doriți să le promovați GRATUIT prin această platformă destinată mediului de afaceri, vă invităm să vă înscrieți în Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva accesând și urmând pașii disponibili la secțiunea „+ Adaugă în baza de date”.

Prezentarea serviciului Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva

Formular de Centralizare/Înscriere

Termeni si condiții de utilizare

Declarație acord

SC METALCHIM SA – 21.892 mp

Str. Horea (lângă Unitatea Militară)., Deva
Tel: 0254.212.844, Fax: 0254.226.448, Mobil: 0745.595.045
  • Închiriere
  • Vânzare
Found 91 Baza de date