Featured Video Play Icon

Doriți să porniți o afacere nouă în Deva sau să o extindeți pe cea existentă?

Locația unui business este un detaliu esențial. Dacă sunteți în căutarea unui spațiu sau teren pentru investiții, aici veți găsi oferta de facilități privată și publică a municipiului Deva.

Oferte de teren, hale industriale
și alte facilități pentru amplasarea unui business vă stau la dispoziție!

De asemenea, prin intermediul acestei platforme, orice persoană fizică sau juridică ce deține spații de birouri, spații comerciale, spații/hale de productie sau terenuri pentru investiții/agricultură pe raza Municipiul Deva sau a localităților aparținătoare și dorește să le promoveze, aici poate să facă acest lucru.

Întreg serviciul este oferit GRATUIT, on-line, de către Primăria Municipiului Deva, în scopul promovării potențialului economic și investițional, privat și public, al municipiului, precum și acela de a sprijini mediului de afaceri local în vederea stabilirii de noi contacte pentru business.

Prezentarea serviciului Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva

Formular de Centralizare/Înscriere

Termeni si condiții de utilizare

Declarație acord

 1. Home
 2. »
 3. Deva
 4. »
 5. SC MELKART PRODIMPEX SRL – 50.000 mp
Zona Industrială
Persoană de contact: SC MELKART PRODIMPEX SRL
Suprafața (mp): 50 000,00
Utilități disponibile
Utilități disponibile:
 • Energie electrică
 • Gaz tehnologic
 • Apă potabilă
 • Canalizare
Alte utilități: Cale ferată 2 fire (linii CF industriale) racordate la coridorul principal din gara Deva, structură pod rulant, post trafo (putere instalată 500 kw, cu posibilitate de extensie până la 1200 kw)
Disponibilitate:
 • Închiriere
 • Vânzare
Adresa:
Str. Depozitelor , nr. 19, Deva
Descriere:

Pe teren este și clădire cu birouri de 300 mp; cale ferată 2 fire (linii CF industriale) racordate la coridorul principal din gara Deva; platforme betonate + structură pod rulant; post trafo (putere instalată 500 kw cu posibilitate de extensie până la 1200 kw)

Trimiteți un mesaj proprietarului

Send message to moderator

Telefon: 0722.282.378