Featured Video Play Icon

Doriți să porniți o afacere nouă în Deva sau să o extindeți pe cea existentă?

Locația unui business este un detaliu esențial. Dacă sunteți în căutarea unui spațiu sau teren pentru investiții, aici veți găsi oferta de facilități privată și publică a municipiului Deva.

Oferte de teren, hale industriale
și alte facilități pentru amplasarea unui business vă stau la dispoziție!

De asemenea, prin intermediul acestei platforme, orice persoană fizică sau juridică ce deține spații de birouri, spații comerciale, spații/hale de productie sau terenuri pentru investiții/agricultură pe raza Municipiul Deva sau a localităților aparținătoare și dorește să le promoveze, aici poate să facă acest lucru.

Întreg serviciul este oferit GRATUIT, on-line, de către Primăria Municipiului Deva, în scopul promovării potențialului economic și investițional, privat și public, al municipiului, precum și acela de a sprijini mediului de afaceri local în vederea stabilirii de noi contacte pentru business.

Prezentarea serviciului Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva

Formular de Centralizare/Înscriere

Termeni si condiții de utilizare

Declarație acord

  1. Home
  2. »
  3. Deva
  4. »
  5. SC FANE MULTIPROSERV SRL – 16.621 mp
Persoană de contact: Hărăguș Ștefan
Suprafața (mp): 16 621,00
Utilități disponibile
Utilități disponibile:
  • Energie electrică
  • Aer comprimat
  • Apă potabilă
Alte utilități: Spatiul este monitorizat video si detine un spatiu amenajat pentru paznic. Exista grupuri sanitare; fosa septica. Are front stradal de 52 m.
Disponibilitate:
  • Închiriere
  • Vânzare
Adresa:
Str. Depozitelor, nr. 41, Deva
Descriere:

Se poate utiliza si ca birouri administrative, depozit in aer liber sau teren pentru investitii. Spatiul este monitorizat video si detine un spatiu amenajat pentru paznic. Exista grupuri sanitare; fosa septica. Are front stradal de 52 m.

Trimiteți un mesaj proprietarului

Send message to moderator