Acesti “Termeni si Conditii” constituie acordul legal dintre Dvs. si Primaria Municipiului Deva. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii inainte de utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.devabusiness.ro, respectiv secțiunea Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva.

Accesarea si vizitarea secțiunii Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva, culegerea de informatii sau inregistrarea unui anunt pe Website si folosirea Serviciului de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de terenuri/spatii inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea, culegerea de informatii, oferirea de informatii sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

I. Aspecte generale

 1. Termenul „Utilizator” reprezinta orice persoana fizicea si / sau juridicea ce acceseaza si foloseste website-ul www.devabusiness.ro, indiferent de motiv.
 2. Un Anunt va fi creat prin completarea unor formulare online, disponibile pe Website, respectiv + Adaugă în Baza de date”, acestea trebuind sa contina:
  1. datele reale de contact ale Utilizatorului;
  2. descrierea reala a spatiului/terenului oferit inspre inchiriere/vanzare care face obiectul Anuntului, prin completarea tuturor campurilor obligatorii din chestionar.
  3. descrierea reala a spatiului/terenului solicitat care face obiectul Anuntului, prin completarea tuturor campurilor obligatorii din chestionar
 3. Prin trimiterea Anuntului spre publicare online, Utilizatorul declara ca a citit in intregime si este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora sau necompletarea tuturor campurilor obligatorii din chestionar, anuntul sa nu fie publicat. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Primariei Municipiului Deva.
 4. Valabilitatea unui Anunt pe site este de 90 de zile, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen. Reprezentantii Serviciului Investitori, relații externe vor face o actualizare/centralizare continua a Bazei de Date.

II. Verificarea/Moderarea Anunturilor si continutul acestora.

 1. Moderarea, verificarea si publicarea anunturilor se face de catre Administratorul Bazei de Date pentru Investitori a Municipiului Deva (Serviciul Investitori, relații externe). Publicarea online se va face in cel mai scurt timp posibil, doar dupa ce anunturile vor fi moderate.
 2. Anunturile ce se pot publica prin completarea chestionarului sunt cele referitoare EXCLUSIV la vanzarea sau inchirierea de spatii de birouri, spatii comerciale, spatii/hale de productie sau terenuri pentru investiții/agricultura de pe raza Municipiul Deva si a localitatilor apartinatoare, precum si solicitarile in acest sens.
 3. Un anunt este valabil pentru un singur Spatiu sau Teren. Nu vor fi publicate Anunturile care fac referire sau contin informatii cu privire la mai multe Spatii sau Terenuri.
 4. Daca doriti sa oferiti informatii privind mai multe facilitati pentru investitii, completati cate un anunt pentru fiecare facilitate in parte.
 5. Nu se admit anunturi succesive cu acelasi continut (anunturi duplicat).
 6. Nu vor fi publicate anunturile care contin link-uri catre alte website-uri, bloguri sau alte surse de informare externa, numere de telefon cu suprataxa.
 7. NU SE VOR FACE REFERIRI LA PRETUL DE INCHIRIERE/VANZARE, respectiv la orice alte disponibilități/solicitări financiare (avans, perioada contractuala ec) legate de spatiul/terenul care face obiectul Anunțului. Orice mențiuni în acest sens vor fi eliminate de către Administrator in cadrul moderarii și Anunțul va fi publicat fără acestea.
 8. Anuntul nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri privind formularea, continutul, prezentarea vizuala sau scopul urmarit.
 9. Nu vor fi publicate Anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj obscen/necorespunzator
 10. Anunturile care contravin celor de mai sus nu vor fi publicate/vor fi sterse din Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva accesibila celorlalti utilizatori.
 11. Transmiterea electronica de informatii nu este pe deplin sigura. Prin alegerea acestei modalitati de transmitere/solicitare a informatiilor cu privire la potentialul investitional al Municipiului Deva, Utilizatorul isi asuma riscurile legate de comunicarea electronica de informatii (interceptare, modificare, pierdere distrugere, intarzieri in primirea datelor, etc) exonerand astfel Primaria Municipiului Deva de orice raspundere cu privire la riscul informatic privind datele aflate in afara controlului sau operational.
 12. In cazul in care Administratorul Bazei de Date pentru Investitori a Municipiului Deva considera ca are nevoie de lamuriri suplimentare sau doreste sa va aduca la cunostinta anumite aspect legate de continutul Anuntului dumneavoastra, acesta isi rezerva dreptul de a va contacta prin una din modalitatile pe care le-ati oferit la completarea Formularului.
 13. Nu este perceputa nicio taxa Utilizatorului pentru publicarea/consultarea anunturilor si a Bazei de Date pentru Investitori a Municipiului Deva, intregul serviciu fiind oferit GRATUIT de catre Primaria Municipiului Deva, in scopul promovarii potentialului economic si investitional al Municipiul Deva, precum si a sprijinirii mediului de afaceri local in vederea stabilirii de noi contacte pentru business. Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva se doreste a fi un instrument activ si util in vederea crearii de noi locuri de munca si stimularea cresterii economice.

III. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

 1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrari Datelor cu Caracter Personal, Primaria Municipiului Deva are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor pentru Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva.
 2. Orice persoana care acceseaza Website-ul, secțiunea Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva, si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul Formularului de centralizare pentru oferta de facilitati pentru investitori, respectiv solicita informatii despre facilitatii de business prin intermediul Formularului de centralizare pentru solicitarea de facilitati destinate investitorilor, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca Primaria Municipiului Deva sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.
 3. Datele si informatiile furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite in scopul promovarii potentialului economic privat si al mediului de afaceri din Municipiul Deva, cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra garantate de legislatia romana in vigoare.
 4. Datele si informatiile pe care le oferiti vor fi prelucrate de catre Primaria Municipiului Deva in conformitate cu prevederile Legi 677/2001 si vor fi folosite DOAR in urmatoarele scopuri:
 • Realizarea si actualizarea Bazei de Date pentru Investitori a Municipiului Deva, baza de date ce va rezulta in urma completarii si publicarii Formularelor de Centralizare si care va fi disponibila exclusiv online, transparent si nepartinitor.
 • Promovarea potentialului economic si a oportunitatilor de afaceri ale Municipiului Deva catre toti cei interesati si dispusi, indiferent de locatie, sa acceseze Website-ul www.devabusiness.ro, sectiunea Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva, singurul loc unde se poate gasi, accesa, consulta sau completa Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva.
 • Accesarea de catre terti, respectiv orice persoana fizica sau juridica, indiferent de locatie, interesata de potentialul investitional si oportunitatile de afaceri ale Municipiului Deva.

INFORMARE PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

FORMULARE PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

REGULAMENTUL PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Orice acțiune pe care o întreprindeți pornind de la informațiile cuprinse pe această platformă este pe propria răspundere. În niciun caz nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daună, incluzând, fără limitare, pierderi sau daune directe sau derivate, sub orice formă, rezultate de pe urma accesării sau utilizării informațiilor de pe acest portal.