Vineri, 02 martie 2018, la ora 11:00, în sala de ședințe a Consiliului Local al Primăriei Municipiului Deva (etajul I), va avea loc Seminarul de informare cu privire la Proiectul „Antreprenor de Viitor“.

Sunt așteptați toți cei interesați să obțină informații despre oportunitatea de a primi ajutor de stat în vederea deschiderii unei afaceri cu sprijin de la bugetul de stat.

Proiectul deschide grupului țintă din regiunea Vest perspectiva să își valorifice spiritul de inițiativă pentru a întemeia o afacere. Ajutorul de stat este între 31.500 și 40.000 Euro pentru fiecare întreprindere nou înființată. Întreprinderile vor fi cu profil non-agricol și trebuie înființate în zona urbană. Nu numai antreprenorii se vor bucura de avantajele propriei afaceri: proiectul prevede ca întreprinderile să creeze noi locuri de muncă pentru 180 de persoane, salariile acestora urmând să fie achitate tot din ajutorul de stat. Inițiativa se desfășoara în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 și este cofinanțat din Fondul Social European și prin parteneriatul româno-austriac, format din trei companii cu experiență vastă în domeniul inițiativei private: austromed holding srl, liderul parteneriatului, bit education & consulting Romania srl, partener național și, bit management Beratung GmbH, din Republica Austria.

Pentru înscrieri la Seminarul de informare din data de 02 martie 1918, ora 11:00, sau orice alte detalii, puteți contacta:

Austromed Holding SRL
amh@austromed.ro
www.antreprenordeviitor.eu
Sorin Matei: 0744 579 827
George Enescu: 0723 500 345

sau

Serviciu investitori, relații externe
birou.investitori@primariadeva.ro
www.devabusiness.ro
Tel: 0254 235 487

Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.