Ca urmare a comunicărilor avute cu Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK), vă prezentăm profilele a 8 companii germane interesate să identifice colaboratori pe piața din România. Acestea formează delegația „Infrastructură energetică în oraşe“ iar inițiativa de extindere a activității acestor companii în Romania face parte dintr-un proiect finanțat de Ministerul Federal al Economiei și Energiei din Germania pentru promovarea companiilor germane active în domeniul infrastructurii energetice urbane, „Energy Solutions made in Germany”.

Domeniile acoperite de membrii delegației sunt proiectarea, furnizarea şi construirea de centrale electrice pe biomasă, furnarea de soluţii de energie durabilă şi digitală pentru clădiri şi procese tehnologice, producţia de baterii industriale staţionare (în special în cazul în care energia trebuie să curgă fără întrerupere), soluţii în domeniul generării şi economisirii de energie prin dezvoltarea sistemelor de energie durabilă destinate municipalităţilor şi industriei, livrarea platforme de tip IoT complete, inclusiv hardware, software şi servicii bazate pe computere de top, proiectarea şi construcţia la cheie a sistemelor de eliminare a deşeurilor.

Cei interesați sunt rugați să se înregistreze transmițând o prezentare succintă  a companiei (în limba engleză sau germană) la adresa aldica.raluca@ahkrumaenien.ro până cel târziu pe 16 aprilie 2021.

Întalnirile sunt prevăzute pentru perioada 21–23 aprilie 2021 și vor fi organizate de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK), în acord cu agenda companiilor interesate.

Companiile germane caută parteneri de vânzare: companii energetice, antreprenori generali, parteneri de vânzări care să distribuie sistemele companiei şi care să participe la licitaţii, dar şi companii care oferă soluţii  pentru a participa la licitaţii împreună. 

Pentru informaţii suplimentare vă stă cu plăcere la dispoziţie doamna Raluca Aldica, tel.: +40 21 207 91 10, e-mail: aldica.raluca@ahkrumaenien.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.