Parte din demersul Primăriei Municipiului Deva de a identifica permanent oportunități de colaborare punctuale pentru companiile din municipiul Deva, Serviciul investitori, relații externe se află permanent în dialog cu terți. Vă informăm despre defășurarea Partnership Summit, în perioada 15-18 Decembrie 2020,  organizat de Confederation of Indian Industry (CII) și de Ministerul  Comerțului și Industriei,  Guvernul Indiei.

Evenimentul se desfășoară sub președinția unui membru al guvernului Indian (ministrul comerțului și industriei, Hon’ble Mr Piyush Goyal) și copreședinția președintelui CII, (Mr Uday Kotak), marcand totodata 125 de ani de la înființarea Confederation of Indian Industry și are ca temă: “PARTNERSHIPS FOR LIVES, LIVELIHOOD AND GROWTH”.

Anul acesta conferința va prezenta opiniile experților abordând subiecte din domenii precum economie, finanțe,  dezvoltare geopolitică și strategică, comerț internațional, tehnologii de vârf, aspecte de sustenabilitate, cooperare în sănătate. Vor avea loc sesiuni plenare și separate în care se vor discuta aspecte de maximă importanță ale momentului actual.

Companiile se pot înregistra la adresa  http://www.cii.in/OnlineRegistration.aspx?Event_ID=E000048942. Pre-înregistrarea este necesară pentru a accesa platforma virtuală.

Pentru detalii suplimentare, reprezentanții companiilor  interesate pot contacta direct organizatorul la următoarele coordonate:

Sreekumar Nair sreekumar.nair@cii.in
———————————————-
Senior Director – International
Confederation of Indian Industry
Mantosh Sondhi Centre
23, Institutional Area
Lodi Road, New Delhi 110003
Tel: +91 11 24629994 -7; Cell: +91 9871124474
Organization website: www.cii.in
Event website: www.partnershipsummit.com

Serviciul investitori, relații externe

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.