Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice şi industriale Warehouses De Pauw (WDP) donează Spitalului Județean de Urgență Deva, în contextul pandemiei actuale de COVID-19, echipamente de protecție medicală și dezinfectanți medicali în valoare de 50.000 de RON. Articolele donate au ajuns astăzi la Spitalul Județean de Urgență Deva, unitatea medicală în care sunt tratați majoritatea pacienților infectați cu virusul COVID-19 din județul Hunedoara.

În Deva, WDP investeşte circa 24 de milioane de euro în dezvoltarea unui centru logistic. Suprafaţa totală deţinută aici de către compania Warehouses De Pauw este de 15 hectare şi face obiectul unui plan de dezvoltare pe termen extins al dezvoltatorului. Noul centru va avea o suprafață de 45.000 de metri pătrați și va fi finalizat în acest an. Astfel, vor fi create aproximativ 350 de noi locuri de muncă.

Relația bună de colaborare între Primăria Municipiului Deva și investitorul belgian, precum și implementarea în Deva a proiectului sus-amintit au fost principalele motive pentru care compania Warehouses De Pauw a ales să sprijine municipiul nostru în lupta împotriva COVID-19.

 

Serviciul investitori, relații externe

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.