Joi, 09 septembrie 2021, am participat, onorând invitația Asociației CLOUDIMPULS din municipiul Deva, la casa de tip familial ”Acoperământul Maicii Domnului” din Săulești, la inaugurarea noii rețele de internet cu care a fost dotat centrul pentru copii ce aparține Episcopiei Devei și Hunedoarei.
Asociația CLOUDIMPULS, alături de Cisco Romania și Cisco Europa, a furnizat și instalat la locație echipamente CISCO Meraki cu licențe de securitate cibernetică avansată care protejeză copiii de atacatori și de website-uri cu conținut necorespunzător.
Asociația CLOUDIMPULS are în derulare două proiecte îndrăznețe, atât pentru municipiul Deva, cât și pentru județul Hunedoara, în egală măsură:
  • Clusterul de Digitalizare CLOUDIMPULS (https://cloudimpuls.eu/), concentrare de firme din diferite domenii de activitate care să se asocieze în vederea obținerii unei creșteri economice și de dezvoltare eficiente. Cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest și prin eforturile comune ale membrilor asociației recent înființată, inițiativa a progresat și a atras până acum antreprenori din municipiile Deva și Hunedoara.
  • Centrul de Inovare și Digitalizare, entitate de Inovare şi Transfer Tehnologic care să cuprindă antreprenori, instituții publice și instituții de învățământ.
Ambele proiecte sunt descrise în materialul video disponibil aici, împreună cu detaliile inaugurării noii rețele de internet de la centrul de tip familial ”Acoperământul Maicii Domnului” din Săulești.
Serviciul investitori, relații externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.