Sâmbătă,  30 iunie 2018, începând cu ora 11:00, în sala „Spiru Haret” a Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara – Str. Gh. Barițiu, nr.2 din Deva, va avea loc o întâlnire de lucru cu mediul de afaceri și reprezentanți ai administrației publice.

Dezbaterea este una dedicată informării și analizării de subiecte cu privire la reglementarea și modernizarea cadrului legislativ de business actual din România, prezentarea programelor naționale derulate de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, programe de credite pentru mediul de afaceri garantate de stat cu dobândă zero, programul Start-up Nation Romania, Start-up Diaspora, Start-up Plus.

Evenimentul este organizat de către Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timişoara, împreună cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Va participa şi doamna Paula PÎRVĂNESCU, secretar de stat și coordonator al domeniilor: investiții străine, antreprenoriat și programe pentru IMM, mediu de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.