A doua sesiune de acordare a finanţărilor nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes general se desfăşoară în perioada septembrie – 15 decembrie 2018.

Persoanele fizice şi juridice fără scop patrimonial (asociaţii sau fundaţii constituite conform legii), care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, sunt invitate să depună oferte în vederea atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă, pentru domeniile culte şi sport.

Suma totală alocată de la bugetul local pentru a doua sesiune din acest an de acordare a finanţărilor nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes general este de 1.000.000 de lei, repartizată astfel: sport (200.000 lei) şi culte (800.000 lei).

Toate informaţiile privind procedura de solicitare a finanţării nerambursabile de la bugetul local şi criteriile de acordare a acesteia se regăsesc în “Ghidul solicitantului”, care poate fi procurat de la Primăria Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4) – Centrul de Informare a Cetăţeanului (telefon 0254.218.579) sau poate fi consultat aici.

Data limită pentru depunerea proiectelor este vineri, 12 octombrie 2018, ora 12:00.

Evaluarea şi selecţia proiectelor vor fi efectuate marţi, 16 octombrie 2018, la ora 9:00, de către Comisia de evaluare stabilită prin Hotărârea Consiliului Local nr. 299/31.08.2018.

După încheierea procedurii, secretariatul Comisiei de evaluare a proiectelor va comunica, în scris, solicitanţilor selecţionaţi sumele aprobate, în vederea încheierii contractelor de finanţare nerambursabilă, precum şi solicitanţilor neselecţionaţi motivele care au condus la neacordarea finanţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.