Dezvoltatorul belgian de depozite WDP, prezent și în Deva, a dat publicității astăzi rezultatele financiare pentru primul semestru al anului și planurile de business pentru următorii  ani.

Potrivit documentului atașat, compania Warehouses with Brains are în derulare în prezent, un număr de 28 de proiecte reprezentând investiții de 478 de milioane de euro. Dintre acestea, 15 proiecte se află în România, reprezentând investiții de 219 milioane euro, care însumează 389.400 metri pătrați.

În municipiul Deva, dezvoltatorul belgian are în derulare o investiție pe termen extins, a cărei primă etapă a fost raportată oficial astăzi de către companie. 45.000 de metri pătrați închiriați retailerului Carrefour, cu un buget al investiției în valoare de 25.000.000 de Euro. Ca și amploare a investiției, dintre cele 15 proiecte derulate în România, centrul logistic din Deva se află pe locul al IV-lea, după București și Brazi.

6 dintre investițiile lansate în România,inclusiv cea din municipiul Deva, au termene de finalizare anul acesta, printre clienții final numărându-se retaileri și alție retaileri precum Ursus Breweries, Aeronamic Eastern Europe, Kitchen Shop, LPP .

Raportul oficial poate fi consultat aici.

 

Serviciul investitori, relații externe

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.