Update 2021: Pe tot parcursul lunii septembrie 2021, Primăria Municipiului Deva derulează o amplă campanie de actualizare a Bazei de Date pentru Investitori a municipiului Deva.

Dacă dețineți facilități (ex.: terenuri pentru investiții, hale industriale, clădiri de birouri etc.) destinate potențialilor investitori care doresc să dezvolte proiecte pe raza municipiului Deva și doriți să le promovați GRATUIT prin această platformă destinată mediului de afaceri, vă invităm să vă înscrieți în Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva accesând și urmând pașii disponibili la secțiunea + Adaugă în baza de date”.

Primăria Municipiului Deva poartă constant comunicări cu terți (companii private, dezvoltatori, misiuni diplomatice, ministerul de resort ș.a.) pentru sprijinirea sau impulsionarea realizării de noi proiecte investiționale pe raza municipiului Deva. Identificarea unei locații fezabile pentru dezvoltarea proiectului investițional este una din condițiile esențiale pentru avansarea discuțiilor înspre concretizare. Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva¹ este un instrument util în acest sens, transparent, disponibil online și accesibil din orice loc al lumii. Cu această bază de date venim în sprijinul celor interesați prin oferirea de amplasamente pentru investiții, dar sprijinim în egală măsură și proprietarii ce dețin aceste facilități înspre a le valorifica. Beneficiari sunt astfel atât potențialii investitori, cât și comunitatea locală. Platforma www.devabusiness.ro este gestionată de Primăria Municipiului Deva și include informații de sprijin pentru potențialii investitori și firmele locale, fiind parte din pachetul de măsuri pus la dispoziție de către administrația publică locală mediului de afaceri.

 

Înscrierea poate se face online sau prin depunerea formularului din atașament completat la registratura Primăriei Municipiului Deva².

 

Prezentarea serviciului Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva

Formular de Centralizare/Înscriere

Termeni si condiții de utilizare

Declarație acord

 

Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Cosmin Joițoiu - consilier
cosmin.joitoiu@primariadeva.ro
Mobil: +40 724 562 799


Larisa Stoica - consilier
larisa.stoica@primariadeva.ro
Mobil: +40 745 708 557


Primăria Municipiului Deva
Serviciul investitori, relații externe
Adresă: Piaţa Unirii nr. 16, RO - 330152 Deva
Județul Hunedoara, ROMANIA
birou.investitori@primariadeva.ro
www.devabusiness.ro

¹ Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva este disponibilă și utilizată din anul 2017, prezentul demers fiind doar o actualizare a informațiilor deja existente în această centralizare.

² Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva este realizată cu avizul Consiliului Concurenței privind neîncadrarea la eventuale practici anticoncurențiale sau fapte de concurență neloială, așa cum sunt acestea prevăzute de Legea Concurenței nr. 21/1996, republicată, cu completări ulterioare, respectiv Legea nr. 11/1991 privind combaterea concurenței neloiale, cu modificările și completările ulterioare. De asemenea, Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva este gestionată prin titlu de Operator” certificat de către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu respectarea legislației specifice în vigoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.