Noile condiții de pe piețele mondiale aduc necesitatea regândiri rețelelor de furnizori în prim plan. Acest lucru este valabil pentru multe companii germane din sectorul industrial care se bazează pe produse și servicii din import. Fiecare a patra companie germană are la acest moment în vedere o restructurare a lanțului de aprovizionare. Acest lucru oferă furnizorilor europeni oportunități excelente de a stabili noi contacte cu clienții germani și de a se poziționa vizibil cu oferta lor.

AHK Industrial Suppliers Forum 2020 oferă ocazia companiilor românești din domeniile inginerie mecanică, procesare mase plastice și metal, componente electronice, produse tehnice pentru industrie, automatizare, ICT service și alte sectoare ale industriei de a-și prezenta produsele și serviciile companiilor germane interesate.

Evenimentul organizat de 13 Camere de Comerț și Industrie germane în străinătate (AHK) aduce împreună reprezentanții a aproximativ 130 de furnizori din 16 țări europene cu responsabilii de achiziții din cadrul industriei germane!

Platforma virtuală este disponibilă pentru înregistrarea vizitatorilor la adresa https://ahk-isf.com/ .

Lista expozanților o puteți consulta aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.