În urma comunicărilor avute cu reprezentanții Biroului de Promovare Comercial Economică Lisabona (BPCE Lisabona), vă punem la dispoziție informații utile privind evenimentul online Web Summit 2020, cea mai mare conferință în domeniul tehnologiei din lume (100.000+ participanți, 120+ de țări, 2500+ startup-uri, 800+ speakeri, 1500+ investitori, 2000+ jurnaliști, 150+ parteneri), cu accent pe promovarea startupurilor inovative.

Se va organiza anul acesta în format 100% online, în perioada 2-4 decembrie a.c., pe o platformă digitală. Web Summit are loc din 2016 la Lisabona, în PPP cu Guvernul portughez. Organizatorii au explicat că decizia organizarii online a evenimentului vine pe fondul evoluției epidemiologice îngrijorătoare la nivel mondial, dorința fiind aceea de a nu compromite siguranța portughezilor și a participanților. Promovarea ofertelor participanților se va realiza prin intermediul unor standuri virtuale și a unor canale de comunicații video dedicate. Până la acest moment sunt confirmați peste 800 de vorbitori, vor participa aproximativ 500 de companii cu stand virtual, iar organizatorii se așteaptă să fie stabilite aproximativ 10.000 de interacțiuni video în timpul celor trei zile ale conferinței.

In lipsa unui pavilion național, Ambasada României în Republica Portugheză, prin BPCE Lisabona, a încercat de fiecare dată să faciliteze participarea companiilor românești la acest eveniment și să contribuie la maximizarea valorii adăugate pentru participanții români. Anul trecut, de exemplu, am organizat in context Web Summit un eveniment de networking la ambasada la care au participat vicepresedintele Web Summit, Artur Perreira, investitori, mentori si autoritati portugheze din ecosistemul dedicat startupurilor. Detalii aici: https://www.linkedin.com/posts/adela-condurache-fedorca-51b700112_websummit-romanianstartups-entrepreneurship-activity-6597807538576596992-9_kw.

Intentionam sa promovam si anul acesta participantii romani in cadrul unui webinar care va avea loc pe 3 decembrie a.c., ora 12:00 (EET), incurajati fiind de experienta organizarii cu succes a unei astfel de actiuni in septembrie a.c.: https://www.linkedin.com/posts/adela-condurache-fedorca-51b700112_internationalization-digitaltransformation-activity-6703583686740336640-J7pv

 

Acestea fiind spuse, vă prezentăm, în cele ce urmează, detalii privind ofertele pentru diverse tipuri de participare cu stand virtual:

 

  1. Delegații alcătuite din autorități/structuri asociative + companii: https://websummit.docsend.com/view/cbaw4u8mv9rm7wsg(parola de acces la document este lisabona.economic@mae.ro)

 

  1. În cazul participării individuale a startupurilor prețul unui stand virtual este de 249 EUR (TVA inclus), iar companiile se pot înscrie aici: https://websummit.com/startups/startup-programme

 

  1. Companiile mari din domeniul tehnologiei interesate să devină partener/sponsor al evenimentului: https://websummit.docsend.com/view/29czzqu

 

  1. Investitorii pot aplica aici: https://websummit.com/investors

Serviciul investitori, relații externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.