Parte din demersul Primăriei Municipiului Deva de a identifica permanent oportunități de colaborare punctuale pentru companiile din municipiul Deva, Serviciul investitori, relații externe se află permanent în dialog cu terți. Ca urmare a comunicărilor avute cu Birourile de Promovare Comercial Economică din Asia, vă prezentăm o primă parte de evenimente online destinate identificării de parteneri de business în domeniul logistic și în domeniul IT.

Business Matching Forum: Vietnam – EU Logistics 2020 – Video Interactive,  organizat de Vietnam Trade Promotion Agency (VIETRADE) în perioada  8-9 decembrie 2020,  în colaborare cu Import & Export Agency, Vietnam Trade Offices in EU, Vietnam Logistics Business Association (VLA), Vietnam Shippers’ Council (VNSC).

Evenimentul va include o sesiune plenară pe 8 decembrie și sesiuni B2B pe 8 și 9 decembrie 2020. Programul provizoriu al forumului il regăsiți aici.

Forumul se adreseaza deopotrivă companiilor de  logistica din SMUE, precum și importatorilor și exportatorilor din domenii  diverse care sunt interesați de transportul de marfă către și din Vietnam, actualizând noile tendințe în domeniul serviciilor logistice în SMUE, informațiile referitoare la serviciile logistice vietnameze, schimbul de oportunități de afaceri și investiții în domeniu. Registration link: https://forms.gle/3ytYMPGqcN1gyceb6

Pentru detalii suplimentare, reprezentanții companiilor  interesate pot contacta direct organizatorul:

Doamna  Nguyen Thuy, director adjunct Promocen /Vietrade, 

Mobil /wapp  0084 903488963

Email: thuyntt@vietrade.gov.vn

Un al doilea eveniment este Singapore Fintech Festival (SFF) & Singapore Week of Innovation and TeCHnology (SWITCH), din perioada 7-11 decembrie 2020, pe care il puteti accesa la adresa https://www.sffxswitch.com/

Anul trecut, SFF x SWITCH a atras peste 60.000 de participanți din 140 de țări acoperind progresele în FinTech și alte sectoare cheie ale acestei tehnologii.

Încă de la înființarea lor, SFF a susținut subiecte provocatoare cu care industria serviciilor, de la incluziunea financiară la durabilitate. Între timp, SWITCH a reunit conversații pe domenii cheie de inovație de profunzime tehnologii precum Smart Cities și Urban Solutions; Sănătate și Biomedical Științe; Comerț și conectivitate; precum și Blockchain, Inteligență artificială și 5G și impactul acestora asupra societății.

Centrat pe fundalul provocărilor globale din 2020, SFF x SWITCH va pune în lumina reflectoarelor anul acesta pionierii care au făcut o diferență în creștere, cu potențialul de a transforma industriile globale. De asemenea, vor fi  onorați cei care au demonstrat o rezistență remarcabilă în depășirea obstacolelor pentru a crea noi oportunități care ne-au avansat semnificativ ca și societate.

În plus, SFF x SWITCH 2020 va sprijini inițiativele și comunitatea cu activități care stimulează dezvoltarea talentelor, recalificarea și perfecționarea forței de muncă tehnologică.

Programul precum și o prezentare în detaliu a evenimentului găsiți aici.

Serviciul investitori, relații externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.