Parte din demersul Primăriei Municipiului Deva de a identifica permanent oportunități de colaborare punctuale pentru companiile din municipiul Deva, Serviciul investitori, relații externe se află permanent în dialog cu terți. Ca urmare a comunicărilor avute cu Biroul de Promovare Comercial-Economică Chișinău, vă informăm despre evenimentul online EXPO BUSINESS MOLDOVA 2020.

Camera de Comerț și Industrie a Republici Moldova organizează prima expoziție virtuală , sub genericul EXPO BUSINESS MOLDOVA 2020, care se va desfășura în perioada 15-19-decembrie 2020, pe platforma http://virtual-fairs.md/ro/exhibitions/expo-business-moldova-2020/ .

Expoziţia virtuală este dedicată agenţilor economici din toate ramurile economiei, care pot participa atât în calitate de expozant, cât şi de buyer. Evenimentul reprezintă oportunitatea perfectă pentru companii să-şi prezinte produsele şi serviciile într-un mod interactiv sau să-şi găsească potenţiali parteneri de business în urma întrevederilor B2B.

În timpul expoziţiei virtuale va fi organizat un program de afaceri care va include: conferinţe, traininguri, prezentări de companii, mese rotunde.

Desfăşurarea evenimentului va avea loc în următoarele etape:

  • 30 noiembrie -18 decembrie 2020 – înregistrarea buyerilor pe platformă
  • 30 noiembrie – 17 decembrie 2020 – Programarea întrevederilor B2B. întrevederile bilaterale vor avea loc exclusiv în perioada 15-18 decembrie 2020.
  • 15-19 decembrie 2020 – deschiderea sălii de expoziţii, vizitarea standurilor.

Pentru informaţii suplimentare se poate contacta Direcţia Evenimente de afaceri, târguri şi expoziţii a CCI a RM. Persoana de contact Diana Lungu (tel. +373 22 211442, e-mail: diana.lungu@chamber. md.)

Serviciul investitori, relații externe

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.