Parte din demersul Primăriei Municipiului Deva de a identifica permanent oportunități de colaborare punctuale pentru companiile din municipiul Deva, Serviciul investitori, relații externe se află permanent în dialog cu terți. Ca urmare a comunicărilor avute cu Biroul Comercial și Economic al României de la Haga, vă supunem atenției evenimentul online de business “Explore Doing Business in The Netherlands, 7-10 Dec 2020”.

 

In seria de actiuni “Ro-boost Orange” dedicate dezvoltarii exporturilor in Olanda va invitam sa participati la seria de webinar-ii “Explore Doing Business in The Netherlands, 7-10 Dec 2020” organizate in colaborare de catre NRCC (www.nrcc.ro – The Netherlands Romanian Chamber of Commerce), Biroul Comercial si Economic al Romaniei de la Haga (twitter @HagueTrade), Ambasada NL la Bucuresti, NL. in Business (https://nlinbusiness.com/en – Organizatie a mediului de afaceri dedicata promovarii relatiilor internationale) si DRN (https://www.dutchromaniannetwork.nl/contactinformatie/)

Programul acestei serii de evenimente online va fi:

Biroul Comercial al Romaniei la Haga va prezenta joi 10 Decembrie 2020, ora 16.00 ora RO oportunitati de afaceri, modalitati de penetrare pe piata Olandei si limitrofa, programe guvernamentale de asistenta si promovare a IMM-lor pe piata externa cat si sprijin pentru dezvoltarea afacerilor https://www.nrcc.ro/events/the-role-of-the-romanian-embassy-in-the-netherlands

Dupa prezentare va urma un segment de Q & A. Intrucat la webinarii vor participa si potentiali parteneri olandezi limba de lucru va fi engleza.

Serviciul investitori, relații externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.