Camera de Comert si Industrie Romano-Germana are placerea de a va prezenta cateva oportunitati de colaborare cu firme germane interesate de piata din Romania.

Initiativa de extindere a activitatii acestor companii in Romania face parte dintr-un proiect finantat de Ministerul Federal al Economiei si Energiei din Germania pentru promovarea companiilor germane active in domeniul eficientei energetice si al energiilor regenerabile, „Energy Solutions made in Germany”.

In acest context, va prezentam un scurt profil al celor opt societati germane interesate sa patrunda pe piata din Romania si aflate in cautare de parteneri pentru piata romaneasca.

In speranta ca una sau mai multe dintre aceste propuneri de colaborare vor prezenta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa transmiteti formularul anexat completat si o prezentare a companiei (in limba engleza sau germana) la adresa de e-mail aldica.raluca@ahkrumaenien.ro sau birou.investitori@primariadeva.ro

Formularul de colaborare poate fi descarcat aici.

In perioada 04–06 noiembrie 2020 reprezentantii acestor companii vor sustine intalniri online cu potentiali colaboratori din Romania. Acestea vor fi organizate de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana si planificate in acord cu agenda dumneavoastra.

 

Serviciul investitori, relații externe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.