Îţi doreşti să te afirmi în mediul antreprenorial? Crezi în ideea ta de afaceri şi consideri că prin implementarea acesteia poţi aduce o plus valoare comunităţii din care faci parte? Atunci trebuie să participi la seminarul de informare pe tema “Excelența în afaceri. Oportunități de finanțare!” unde te aşteaptă speakerii APFR Timişoara cu informaţii preţioase despre cum poţi obţine fonduri nerambursabile în valoare de 40.000 de euro pentru afacerea ta.
Conferinţa de informare privind proiectul de antreprenoriat „Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului IMMpact Vest” va avea loc joi, 21.06.2018, de la ora 16:00 la Hotel Deva din Deva.
Programul de formare profesională inițiat de APFR Timișoara este gratuit și se adresează femeilor și bărbaților, cu varsta intre 18-64 de ani, cu domiciliul în unul din județele: Arad, Timiș, Caraș-Severin sau Hunedoara care intenționează să își deschidă propria afacere. Cursurile de formare antreprenorială au început în luna februarie și continuă până în luna octombrie, în limita locurilor disponibile. Odată cu prima serie de formare a fost lansată și competiția planurilor de afaceri urmând ca cele mai bune 40 de planuri de afaceri selectate să fie anunțate în luna noiembrie 2018 si sa fie finantate cu suma de 40.000 de euro nerambursabili, fara cofinantare, pentru punerea in practica a planului de afaceri.
Tot ceea ce trebuie să facă persoanele interesate este să se înscrie pe site-ul proiectului, www.immpact-vest.ro, accesand secțiunea cursuri, într-una din seriile rămase disponibile, sau sa sune la tel. 0723168820 (Mariana Nagy) pentru orice detalii. Dorința de schimbare, motivaţia de a deschide o afacere non-agricolă în mediul urban și timpul investit pe o perioadă de 5 zile la Timișoara sunt principalele premise care pot contribui la îndeplinirea visului profesional. Transportul, cazarea și masa pe perioada programului de formare sunt asigurate în întregime prin proiect.
Asociația pentru Promovarea Femeii din România – APFR Timişoara este unul dintre cei mai activi profesioniști din regiunea de vest cu o bogată expertiză în managementul proiectelor, managementul organizațional, formare profesională, evaluarea competențelor, egalitate de șanse, psihoterapie și consiliere psihologică. A introdus în codul ocupațiilor din România o nouă ocupație, cea de manager și a înființat Şcoala Naţională a Femeilor Manager Adela Dinu, iar prin implementarea acestui proiect – Centrul de excelenţă în promovarea antreprenoriatului IMMpact Vest – susține înfiinţarea de noi intreprinderi cu profil non-agricol în mediul urban prin cursuri de formare antreprenorială și servicii personalizate de sprijin (consiliere, consultanță, mentorat) pentru 350 de persoane şi finanţare pentru 40 de planuri de afaceri.
Mai multe informaţii puteţi găsi aici.