Ca urmare a comunicărilor avute cu Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României la Paris, vă facem cunoscută solicitarea de colaborare din partea companiei franceze BOËT STOPSON, care activeză în domeniul acusticii industriale. Partea franceză este interesată să identifice noi subcontractanți si dorește să intre în legătură cu companii românești specializate pe mecano-sudură si fabricarea de cazane.

Intențiile din partea companiilor românești pot fi transmise la adresa birou.investitori@primariadeva.ro.

Cu peste 60 de ani de experiență, BOËT StopSon este un expert recunoscut în izolarea fonică pentru sectoarele energiei, clădirilor, medicale și industriale.

Tratamentul acustic este o prioritate în situația actuală de mediu. Soluțiile acustice propuse de Boët StopSon în contextul tratamentului zgomotului, permit respectarea standardelor în vigoare și a regulilor pentru protecția mediului de zgomot.

Experți în izolație acustică

Controlul zgomotului este o prioritate în climatul economic actual. Soluțiile de control al zgomotului oferite de Boët StopSon sunt conforme cu cele mai noi standarde și reglementări de zgomot de mediu.

Inginerii Boët StopSon, toți specialiști în controlul zgomotului, instalează soluții personalizate pentru a îndeplini cerințele fiecărui client de reducere a zgomotului.

  • OEM (producător de echipamente originale)
  • EPC (Achiziții și construcții inginerești)
  • Utilizatori finali

Boët StopSon certificat de Bureau Veritas

Boët StopSon a implementat sisteme de management de inginerie, proiectare și fabricație care respectă standardele ISO 9001 de asigurare a calității, certificate de Bureau Veritas.
Serviciul investitori, relații externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.