„Este cea mai mare rețea de sprijin din lume pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) cu ambiții internaționale.” Așa este descrisă rețeaua Enterprise Europe Network, proiect cofinanțat de programele Uniunii Europene COSME și Orizont 2020 , scopul rețelei fiind acela de a ajuta companiile să inoveze și să crească la nivel internațional.

Activă în peste 60 de țări din întreaga lume, rețeaua reunește 3.000 de experți din peste 600 de organizații membre – toate renumite pentru excelența lor în sprijinirea afacerilor.

Organizațiile membre includ:

  • poli tehnologici
  • organizații de sprijin pentru inovare
  • universități și institute de cercetare
  • organizații de dezvoltare regională
  • camerele de comerț și industrie

Extrem de utilă, mai ales pentru această perioadă în care pandemia afectează inclusiv modalitățile de interconectare între companii, este secțiunea PARTNERSHIP OPPORTUNITIES. Gestionând una dintre cele mai importante baze de date de oportunități de afaceri și tehnologie din lume și organizând evenimente de parteneriat b2b (business-to-business), rețeaua Enterprise Europe Network poate ajuta IMM-urile să-și identifice potențiali parteneri de afaceri și să se extindă pe plan internațional.

Vă încurajăm să accesați și să folosiți oportunitățile rețelei Enterprise Europe Network.

Serviciul investitori, relații externe

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.