Vă prezentăm, mai jos, calendarul târgurilor și expozițiilor internaționale ce urmează a se desfășura în Italia. Menționăm că, situația se poate schimba în funcție de evoluția pandemiei SARS Cov 2.

• Micam / Mipel ShoEvent Milano – salon internațional lider în domeniul încălțămintei și respectiv al marochinariei, cu doua ediții, primăvară și toamnă; perioadă de desfășurare: 21-23 martie 2021, în cadrul complexului expozițional Fiera Milano Rho.

• Lineaepelle – cea mai mare și mai renumită expoziție internațională în domeniul pielii și articolelor de pielărie; perioadă de desfășurare: 23-24 martie 2021 în cadrul complexul expozițional Fiera Milano Rho;

• Mostra Convegno Expoconfort Milano – MCE LIVE + DIGITAL 2021 expoziție organizată bianual în domeniul industrial: utilaje și aparatură pentru încălzire, echipamente pentru aer condiționat, tratamentul apei, tehnică sanitară, energie renovabilă, etc. In anul 2021 se va desfășura atât fizic, cu participarea efectivă a expozanților, cât și on line, în perioada 8 – 9 aprilie 2021, în cadrul complexului expozițional MICO, Centrul de Congrese al vechiului complex expozitional Fiera Milano, și va continua cu prezentarea online până pe 16 aprilie 2021.

• Bit Milano – târg internațional de turism “Bursa Internațională de Turism” la care România a participat în fiecare an. Inițial prevăzut a se desfășura în luna februarie 2021, din cauza condițiilor pandemice a fost amânată desfășurarea pentru perioada 9 – 11 mai. Firmele participante îsi vor expune și prezenta oferta internațională de turism în cadrul complexului expozițional Fieramilanocity. Bit Milano este un eveniment de referință în Itali, dedicat turismului și una din principalele manifestări expoziționale internaționale din Europa.

• Cosmoprof Bologna – târg internațional renumit în domeniul produselor cosmetice, parfumeriei și îngrijirii corpului; perioada de desfășurare: 27-31 mai 2021, în complexul expozițional Bologna; Romania a participat consecvent la ultimele cinci ediții ale acestui târg.

• Salone Internazionale del Mobile, cel mai important târg de mobilier și design interior, leader la nivel mondial în acest domeniu; perioada de desfăsurare: 5-10 septembrie 2021, în cadrul complexului expozițional Fiera Milano Rho; România a confirmat deja prezența pentru anul 2021 la cea de-a 60-a ediție a acestui târg prin intermediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România (A.P.M.R.);

L’Artigiano in Fiera – manifestare expoziționala internatională în domeniul produselor din artizanat și mesteșugăresti, destinat promovării micilor întreprinzatori în domeniu; perioadă de desfășurare 4-12 decembrie 2021. Organizatorii au comunicat că târgul se va organiza cu prezență fizică, dar că este totodată activ pe tot parcursul anului și în versiunea on line/ prezentari live; intenționează să organizeze o ediție de excepție în acest an, destinată relansării și promovării firmelor din domeniu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.