Ministerul Economiei a publicat lista dosarelor aprobate în Schema HoReCa, fiind detaliate și ajutoarele de stat pe care le vor primi beneficiarii drept compensație pentru scăderea activității în anul 2020 față de anul 2019, ca urmare a măsurilor restrictive, decise de guvernanți pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Pentru municipiul Deva și localitățile sale aparținătoare au fost aprobate 59 de dosare, cu o valoare totală solicitată de 5,952,352 RON. Dosarul din municipiul Deva cu cea mai mare sumă aprobată are o valoare de 623,087 RON.

Pentru implementare în județul Hunedoara au fost aprobate 232 de dosare, cu o sumă totală solicitată de 25,974,482 RON.

Conform Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, pentru  a semna  contractul de finanțare aplicanții trebuie să parcurgă următorii pași: intră în aplicație în secțiunea Contractare, introduc IBAN-ul (cont curent sau cont de grant), descărcă contractul de finanțare, îl semnează cu semnătură electronică și îl reîncărcă în platformă în maxim 10 zile de la transmitere. Aplicanții care nu semnează și nu transmit contractul de finanțare până la termenul limită prevăzut la art. 6.7. alin. (1), vor primi decizie de respingere, semnată electronic de ordonatorul terțiar de credite, transmisă prin contul din platformă.

Lista întreagă a dosarelor aprobate poate fi consultată aici.

Serviciul investitori, relații externe

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.