Stimați colaboratori,

Primăria Municipiului Deva, prin Compartimentul investitori, relații externe, vine în sprijinul și întâmpinarea investitorilor interesați de potențialul economic al municipiului Deva.

În continuare, dorim să vă punem în vedere Campania de actualizare a Bazei de Date pentru Investitori a Municipiului Deva, pornind de la următoarele particularități:

  • dacă dețineți facilități (ex: terenuri pentru investiții, hale industriale, clădiri de birouri etc) care sunt destinate potențialilor investitori interesați de municipiul Deva;
  • dacă doriți ca informațiile despre aceste terenuri pentru investiții, hale industriale sau clădiri de birouri pe care le dețineți să fie valorificate și să ajungă în atenția dezvoltatorilor sau instituțiilor publice de profil cu care Primăria Municipiului Deva are dialog;
  • dacă doriți să le promovați GRATUIT prin intermediul platformei destinată mediului de afaceri, gestionată de către Primăria Municipiului Deva (devabusiness.ro) și adusă la cunoștință către cei interesați să dezvolte noi proiecte investiționale.

Pornind de la cele prezentate, vă invităm să adăugați proprietatea deținută de dumneavoastră în Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva, accesând link-ul  https://devabusiness.ro/inregistrare-in-baza-de-date/

Înscrierea se poate face online sau prin depunerea formularului din atașament, completat, la registratura Primăriei Municipiului Deva. Vă stăm la dispoziție pentru asistență la înregistrarea formularului, în cazul în care este necesar.

De asemenea, mai precizăm următoarele:

  • Primăria Municipiului Deva poartă constant comunicări cu terți (companii private, dezvoltatori, misiuni diplomatice, ministerul de resort ș.a.) pentru sprijinirea sau impulsionarea realizării de noi proiecte investiționale pe raza municipiului Deva. Identificarea unei locații fezabile pentru dezvoltarea proiectului investițional este una din condițiile esențiale pentru avansarea discuțiilor înspre concretizare.
  • Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva¹ este un instrument util în acest sens, transparent, disponibil online și accesibil din orice loc al lumii.
  • Cu această bază de date venim în sprijinul celor interesați prin oferirea de amplasamente pentru investiții, dar sprijinim în egală măsură și proprietarii ce dețin aceste facilități înspre a le valorifica. Beneficiari sunt astfel atât potențialii investitori, cât și comunitatea locală.
  • Platforma devabusiness.ro este gestionată de către Primăria Municipiului Deva și include diverse informații de sprijin pentru potențialii investitori și firmele locale, fiind parte din pachetul de măsuri pus la dispoziție de către administrația publică locală mediului de afaceri.
Persoană de contact:
Cosmin Joițoiu - consilier
cosmin.joitoiu@primariadeva.ro
Mobil: +40 724 562 799
Primăria Municipiului Deva
Compartimentul investitori, relații externe
Adresă: Piaţa Unirii nr. 16, RO – 330152 Deva
Județul Hunedoara, ROMANIA
birou.investitori@primariadeva.ro
www.devabusiness.ro

 

RO–Potrivit Legii 677/2001 cu adăugirile si modificările ulterioare – privind Protecția Datelor cu Caracter Personal, acest E-Mail este adresat strict persoanelor direct avizate si menționate in câmpul adresei, conținutul de orice forma al prezentului E-Mail putând fi folosit, reprodus, copiat, modificat – in si pentru alte scopuri decât cele originale, de orice persoana, doar cu acordul scris in prealabil al semnatarului.

EN–-Under international laws: This mail may contain trade secrets or privileged, undisclosed, or otherwise confidential information. If you have received this e-mail in error, or otherwise intended for another person, you are notified that: review, copy, or distribution of it is prohibited. Please inform us immediately and destroy the original transmittal. Thank you.

¹ Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva este realizată cu avizul Consiliului Concurenței privind neîncadrarea la eventuale practici anticoncurențiale sau fapte de concurență neloială, așa cum sunt acestea prevăzute de Legea Concurenței nr. 21/1996, republicată, cu completări ulterioare, respectiv Legea nr. 11/1991 privind combaterea concurenței neloiale, cu modificările și completările ulterioare. De asemenea, Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva este gestionată prin titlu de Operator” certificat de către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu respectarea legislației specifice în vigoare.

2 thoughts on “Actualizarea Bazei de Date pentru Investitori a municipiului Deva 2023 – demers GRATUIT”

  1. Felicitări Primăriei Municipiului Deva pentru efortul de a veni în sprijinul investitorilor și de a contribui la dezvoltarea economică a localității prin lansarea acestei baze de date pe devabusiness.ro. Este un demers important și promițător care oferă oportunitați noi și interesante pentru proprietarii de terenuri, hale industriale, clădiri de birouri și investitorii din Deva. Încurajez toți cei interesați să dezvolte noi proiecte investiționale să profite de această platformă.

  2. Sunt extrem de incantata de demersul Primariei Deva de a incuraja si promova investitorii interesati de municpiul Deva. Acest proiect interpune o platforma destinata mediului de afaceri gestionata de Primaria Municipiului Deva, care ofera strategii si instrumente eficiente pentru dezvoltarea oportunitatilor de investitii de aici. Consider aceasta initiativa un indicator important pentru cresterea si prosperitatea orasului. Multumesc Primariei Municipiului Deva pentru aceasta campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.